fr es

Mentions légales

Propietat / Editor
Conquest.com és una web editada per Mr. Nacer Abdelmalek. El conjunt de la conquest.com, pàgines i continguts, són propietat de Mr. Nacer Abdelmalek
Per a més informació podeu consultar la web : https://www.conquest.com

Contacte administratiu : nacer.and@gmail.com

Conquest.com
Director de la publicació : M. Nacer Abdelmalek
Domicili social : Andorra la vella - Principat d’Andorra
Correu electrònic : nacer.and@gmail.com
Allotjament web
Conquest.com està allotjada en els servidors de la societat OVH, S.A.S..
Per a més informació, podeu consultar la web : https://www.ovh.com.
Per contactar amb l’empresa, utilitzi el correu electrònic següent : hosting@ml.ovh.net.
Conquest declina qualsevol responsabilitat derivada de la interrupció eventual deconquest.com i dels seus serveis.

OVH, S.A.S
Domicili Social : 2 rue Kellermann - 59100 Roubaix - França
Telèfon : +33 9 72 10 10 07
Correu electrònic : hosting@ml.ovh.net
Concepte / Creació El conjunt de la web conquest-cabinet.com, concepció, carta gràfica i aplicacions, han estat creats i desenvolupats per Conquest.

Funcionament de la web
Les pàgines i el contingut de la web han estat generats amb la plataforma lliure SPIP, distribuïda sota llicència GNU / GPL (General Public License). Aquesta plataforma és de lliure accés i pot servir a la creació de qualsevol web. Per a més informació, consulti la web : spip.net.

Continguts i drets de reproducció
En aplicació de la normativa vigent i, excepte menció explicita contrària, el conjunt de continguts de la web (text, imatges, vídeos i qualsevol altre media) queden protegits pels drets d’autor.
Queda estrictament prohibida qualsevol reproducció, total o parcial, dels continguts de les pàgines de la web sense autorització expressa de Conquest.

© Copyright 2019 nacer.and@gmail.com | Tots els drets reservats.

Protecció de dades
De conformitat amb la Llei 15/2003, del 18 de desembre, relativa a la protecció de dades personals, els usuaris del lloc web Conquest.com queden informats del següent :
Amb la finalitat d’oferir un millor servei i facilitar la navegació, el número de pàgines vistes, el nombre de visites, així com l’activitat dels usuaris en el lloc web i la freqüència d’utilització d’aquest seran objecte d’anàlisi. El web disposa d’un mòdul d’enregistrament dels usuaris, dels contactes, de concursos i campanyes màrqueting que recullen dades personals dels usuaris i els integra en el fitxer CLIENTS gestionat i custodiat per Conquest. Si un usuari participa en algun dels procediments esmentats, concursos o campanyes, Conquest conservarà les seves dades de caràcter personal prenen les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb la legislació aplicable.
En aquest cas, l’usuari podrà exercir els seus drets i, en particular, el dret d’accés, rectificació, oposició i supressió de les seves dades personals, així com revocar el consentiment donat a la cessió de les seves dades.

Andorre : la frontière, les douanes et les commerces enfin ouverts !

5 juin 2020

C’est le 1er juin 2020 que la frontière franco-andorrane a enfin rouvert, après plus de deux mois et demi de confinement. Ainsi accessible depuis la France, l’Andorre s’enorgueillit de pouvoir à nouveau accueillir les (...)

Lire plus