fr es

Mentions légales

Propietat / Editor
Conquest.com és una web editada per Mr. Nacer Abdelmalek. El conjunt de la conquest.com, pàgines i continguts, són propietat de Mr. Nacer Abdelmalek
Per a més informació podeu consultar la web : https://www.conquest.com

Contacte administratiu : nacer.and@gmail.com

Conquest.com
Director de la publicació : M. Nacer Abdelmalek
Domicili social : Andorra la vella - Principat d’Andorra
Correu electrònic : nacer.and@gmail.com

Allotjament web
Conquest.com està allotjada en els servidors de la societat OVH, S.A.S..
Per a més informació, podeu consultar la web : https://www.ovh.com.
Per contactar amb l’empresa, utilitzi el correu electrònic següent : hosting@ml.ovh.net.
Conquest declina qualsevol responsabilitat derivada de la interrupció eventual deconquest.com i dels seus serveis.

OVH, S.A.S
Domicili Social : 2 rue Kellermann - 59100 Roubaix - França
Telèfon : +33 9 72 10 10 07
Correu electrònic : hosting@ml.ovh.net

Concepte / Creació El conjunt de la web conquest-cabinet.com, concepció, carta gràfica i aplicacions, han estat creats i desenvolupats per Conquest.

Funcionament de la web

Les pàgines i el contingut de la web han estat generats amb la plataforma lliure SPIP, distribuïda sota llicència GNU / GPL (General Public License). Aquesta plataforma és de lliure accés i pot servir a la creació de qualsevol web. Per a més informació, consulti la web : spip.net.

Continguts i drets de reproducció

En aplicació de la normativa vigent i, excepte menció explicita contrària, el conjunt de continguts de la web (text, imatges, vídeos i qualsevol altre media) queden protegits pels drets d’autor.
Queda estrictament prohibida qualsevol reproducció, total o parcial, dels continguts de les pàgines de la web sense autorització expressa de Conquest.

© Copyright 2019 nacer.and@gmail.com | Tots els drets reservats.

Protecció de dades
De conformitat amb la Llei 15/2003, del 18 de desembre, relativa a la protecció de dades personals, els usuaris del lloc web Conquest.com queden informats del següent :
Amb la finalitat d’oferir un millor servei i facilitar la navegació, el número de pàgines vistes, el nombre de visites, així com l’activitat dels usuaris en el lloc web i la freqüència d’utilització d’aquest seran objecte d’anàlisi. El web disposa d’un mòdul d’enregistrament dels usuaris, dels contactes, de concursos i campanyes màrqueting que recullen dades personals dels usuaris i els integra en el fitxer CLIENTS gestionat i custodiat per Conquest. Si un usuari participa en algun dels procediments esmentats, concursos o campanyes, Conquest conservarà les seves dades de caràcter personal prenen les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb la legislació aplicable.
En aquest cas, l’usuari podrà exercir els seus drets i, en particular, el dret d’accés, rectificació, oposició i supressió de les seves dades personals, així com revocar el consentiment donat a la cessió de les seves dades.

L’ANDORRE, meilleur pays où vivre le plus longtemps selon l’OMS

14 septembre 2021

Tandis que la Principauté attire d’ores et déjà de plus en plus d’expatrier séduits par les charmes et avantages offerts par le pays, l’Organisation Mondiale de la Santé (OMS) vient de classer l’Andorre comme le pays offrant t la plus longue espérance de vie au monde ! Une énième qualité qui place l’Andorre parmi les meilleurs pays où bien vivre.

Lire plus